Βραδιά Europa League με δυνατές μάχες

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 12:01
REUTERS/EDDIE KEOGH

Ο Γκιλφι Σιγκουρντσον της Τότεναμ σκοράρει εναντίον της Ιντερ κατά τη διάρκεια του αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ, στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», στο Λονδίνο. Η Ίντερ απόψε αναζητεί ένα «θαύμα» υποδεχόμενη την Τότεναμ, η οποία είχε νικήσει τους «νερατζούρι» στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με το απολύτως πειστικό 3-0

A- A A+

Με τους αγώνες-ρεβάνς της φάσης των «16» συνεχίζεται απόψε το Γιουρόπα Λιγκ, που όπως και το Τσάμπιονς Λιγκ μπαίνει στην τελική ευθεία του.

Μετά τις πρώτεςσυναντήσεις, προβάδισμα πρόκρισης στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης απέκτησαν η Φενερμπαχτσέ, η Λάτσιο και η Τότεναμ, ενώ στα υπόλοιπα πέντε ζεύγη η κατάσταση εμφανίζεται πιο αμφίρροπη.

Η Ίντερ αναζητεί ένα «θαύμα» υποδεχόμενη την Τότεναμ, η οποία είχε νικήσει τους «νερατζούρι» στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με το απολύτως πειστικό 3-0, ενώ η Λάτσιο αναμένεται να διαφυλάξει άνετα τη νίκη με 2-0 που σημείωσε στη Γερμανία επί της Στουτγάρδης, όπως και η Φενερμπαχτσέ που επικράτησε στην Τσεχία της Βικτόρια Πλζεν με 1-0.

Η Νιούκαστλ θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ υποδεχόμενη την Ανζί μετά την «λευκή» ισοπαλία στην Ρωσία, με τους φιλόδοξους Ρώσους να προκρίνονται πάντως με οποιαδήποτε ισοπαλία έχει σκορ, ενώ ακριβώς το ίδιο ισχύει στη συνάντηση της Ρούμπιν Καζάν με τη  Λεβάντε, καθώς στον πρώτο αγώνα οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Η Τσέλσι καλείται να ανατρέψει την ήττα με 1-0 που γνώρισε στο Βουκουρέστι από την Στεάουα, ενώ το αυτό θα επιδιώξει η Μπορντό που έχασε με το ίδιο σκορ στην Πορτογαλία από την Μπενφίκα. Τέλος, η Βασιλεία, μετέβη στην Αγία Πετρούπολη έχοντας «μαξιλάρι ασφαλείας» το 2-0 εις βάρος της Ζενίτ. 

Το πρόγραμμα ( σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

  • Νιουκάστλ-Ανζί Μαχατσκάλα            (0-0)
  • Τσέλσι-Στεάουα                                   (0-1)
  • Φενερμπαχτσέ-Βικτόρια Πλζεν          (1-0)
  • Λάτσιο-Στουτγάρδη                            (2-0)
  • Μπορντό-Μπενφίκα                            (0-1)
  • Ίντερ-Τότεναμ                                      (0-3)
  • Ρούμπιν Καζάν-Λεβάντε                     (0-0)
  • Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Βασιλεία  (0-2)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις