Στους «4» ο Πανθρακικός

Η ομάδα της Θράκης κατέγραψε τη μεγαλύτερη επιτυχία της στη διοργάνωση
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 16:56
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι παίκτες του Πανθρακικού πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Βέροιας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

A- A A+

Μεγάλη επιτυχία για τον Πανθρακικό, που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με διπλή νίκη-«καρμπόν» (1-0) επί της Βέροιας και στους «τέσσερις» θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζεύγους Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Σαρακατσάνος στο 39ο λεπτό.

Η πρόκριση της ακριτικής ομάδας κρίνεται απολύτως δίκαιη, καθώς ήταν πολύ καλύτερη από τη Βέροια και στις δύο αναμετρήσεις. Στο σημερινό αγώνα, μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για ευρύτερο σκορ, καθώς οι Μπαϊκαρά στο 14΄, Σαρακατσάνος στο 30΄ και Κάστσελαν στο 36΄ αστόχησαν στις προσπάθειές τους.

Τελικά τον αγώνα έκρινε ο Σαρακατσάνος στο 39ο λεπτό, όταν σε φάση διαρκείας από κόρνερ του Μπαϊκαρά ο Καντιμοίρης απέκρουσε αρχικά το σουτ του Μακρυδημήτρη, για να πάρει το ριμπάουντ ο σκόρερ και να ανοίξει το σκορ από κοντά.

Από την πλευρά της, η «βασίλισσα του βορρά» είχε μόνο μια καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, όταν το πολύ καλό σουτ του Γκιγιέρμο στο 45΄ εξουδετέρωσε ο Κουτσόπουλος.

Οι Ακρίτες εξακολούθησαν να είναι ανώτεροι και στην επανάληψη, χάνοντας καλή ευκαιρία με τον Χρήστου στο 56΄ (απέκρουσε ο Καντιμοίρης), ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Τζημογιάννης απομάκρυνε την προσπάθεια του Μουνάφο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 60΄ ο Τζάνης πέρασε και τον τερματοφύλακα της Βέροιας αλλά πλάσαρε άουτ, με τον πρωταγωνιστή της φάσης να διαμαρτύρεται πάντως ότι ανατράπηκε από τον Καντιμοίρη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ευκαιρία στο 70΄, με την κεφαλιά του Καλτσά να περνά άουτ, αλλά με την εν γένει παρουσία τους έπεισαν ότι δεν είχαν μεταβεί στην Κομοτηνή για να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις