Γιουρόπα Λιγκ: Απορρίφθηκε η έφεση της Φενέρμπαχτσε

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 23:38
REUTERS/OSMAN ORSAL

Ποινή μίας αγωνιστικής για ανάρμοστη συμπεριφορά και για ρίψη καπνογόνων και πυροτεχνημάτων στην αναμέτρηση του προηγούμενου γύρου απέναντι στη BATE Μπορίσοφ, επιβλήθηκε στη Φενέρμπαχτσε.

A- A A+

Η UEFA απέρριψε την έφεση της Φενέρμπαχτσε, που σημαίνει ότι η τουρκική ομάδα θα παίξει για άλλη μια μία φορά την εφετινή αγωνιστική περίοδο κεκλεισμένων των θυρών.

Την Πέμπτη η ομάδα της Κωνσταντινούπολης υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζεν για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά θα παίξει χωρίς συμπαράσταση καθώς η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία της επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής για ανάρμοστη συμπεριφορά και για ρίψη καπνογόνων και πυροτεχνημάτων, στην αναμέτρηση του προηγούμενου γύρου απέναντι στη BATE Μπορίσοφ.

Το εκπληκτικό είναι ότι τα περιστατικά για τα οποία κατηγορήθηκε ο τουρκικός σύλλογος διαδραματίστηκαν έξω από το γήπεδο, καθώς η Φενέρμπαχτσε εξέτιε τιμωρία για επεισόδια στον αγώνα με τη Γκλάντμπαχ!

Εκτός από τη μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, οι Τούρκοι τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό από της ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αναστολή δύο ετών και με πρόστιμο 60.000 ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις