Τσάμπιονς Λιγκ: Αισιοδοξία στη Σάλκε για πρόκριση στους «8»

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 17:35
EPA/FRISO GENTSCH

Ο τεχνικός της Σάκλε Γενς Κέλερ μιλά στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Σάλκε με τη Γαλατασαράι.

A- A A+

Παρά την απουσία λόγω τραυματισμού του μεγαλύτερου «αστεριού» της, του Κλάας-Γιαν Χούντελαρ, αλλά και του μέσου Ζερμέν Τζόουνς, άπαντες στη Σάλκε αισιοδοξούν ότι οι «βασιλικοί μπλε» θα υπερκεράσουν το εμπόδιο της Γαλατασαράι και θα προκριθούν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρώτος αγώνας είχε λήξει 1-1 στην Κωνσταντινούπολη. Η αισιοδοξία των ανθρώπων της γερμανικής ομάδας έχει να κάνει με την περίοδο φόρμας που διανύει η Σάλκε, όπως επιβεβαιώθηκε με τη μεγάλη νίκη (2-1) επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ το περασμένο Σάββατο, στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ.

Επόμενος στόχος είναι η είσοδος στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, που αν επιτευχθεί θα είναι η τρίτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια. «Είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνουμε αυτό το μεγάλο βήμα», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Χορστ Χελντ.

Μετά την ισοπαλία στην Κωνσταντινούπολη η Σάλκε κέρδισε τα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ παραμένει αήττητη σε πέντε αγώνες. Η πρόοδος πιστώνεται, κατά κύριο λόγο, στον τεχνικό Γενς Κέλερ, με το μεγάλο ταλέντο του συλλόγου, τον 19χρονο Γιούλιαν Ντράξλερ, να τού πλέκει το εγκώμιο.

«Ο κόουτς μάς βοήθησε πάρα πολύ σε μια δύσκολη κατάσταση και τώρα θέλουμε να δρέψουμε αυτούς τους καρπούς, να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και να φτάσουμε στα προημιτελικά», δήλωσε ο Ντράξλερ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις