Αστέρας Τρίπολης: Δύο καλές προτάσεις έχει ο Τσιώλης

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 12:55
Icon/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

«Στον Αστέρα μου έχουν φερθεί άψογα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα γράφει ιστορία, όταν θα γίνει η διακοπή θα γίνει και συζήτηση. Πρόταση ανανέωσης ήδη έχει γίνει από τη διοίκηση» δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης.

A- A A+

Περιζήτητος είναι ο Σάκης Τσιώλης στην ελληνική αγορά, όπως δήλωσε ο ίδιος, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει στον Αστέρα Τρίπολης μετά το καλοκαίρι, καθώς όπως είπε έχει ακόμη δύο δελεαστικές προτάσεις.

«Στον Αστέρα μου έχουν φερθεί άψογα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα γράφει ιστορία, όταν θα γίνει η διακοπή θα γίνει και συζήτηση. Πρόταση ανανέωσης ήδη έχει γίνει από τη διοίκηση» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

«Ωστόσο, υπάρχουν δύο ομάδες που περιμένουν να τους απαντήσω. Δεν μπορώ να πω ποιες είναι αυτές, γιατί πρόκειται για ομάδες που διεκδικούν στόχους. Είναι ομάδες που όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να εργαστούν», πρόσθεσε.

Για τη συνέχεια της ομάδας του στο πρωτάθλημα υπογράμμισε ότι «… έχουμε κίνητρο να πάρουμε καλύτερη θέση για να ξεκινήσουμε και πιο αργά τις υποχρεώσεις μας. Θέλουμε να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση που ηθικά σημαίνει πρωταθλητής Ελλάδας, δεδομένης της κλάσης και της διαφοράς του Ολυμπιακού. Θέλουμε τη δεύτερη θέση, θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για την πρωτιά στα πλέι-οφ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις