Με το ένα πόδι στους «4» ο Αστέρας Τρίπολης

Η ομάδα του Τσιώλη πέρασε από τα Χανιά και είναι φαβορί για τα ημιτελικά
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 17:59
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Οι παίκτες Αστέρα Τρίπολης πανηγυρίζουν την επίτευξη γκολ στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

A- A A+

Ο Αστέρας Τρίπολης «αγκάλιασε» την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη νίκη στα Περιβόλια των Χανίων επί του Πλατανιά με 2-1, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μιρτσέτα στο 15΄, ισοφάρισε ο Μπαρτολίνι στο 30΄ και ο Ναβάρο έδωσε τη νίκη στους Αρκάδες στο 88`. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τρίπολη, στις 14 Μαρτίου.

Ως είθισται στους τελευταίους αγώνες του, ο Πλατανιάς ξεκίνησε δυνατά επιζητώντας γρήγορα ένα γκολ, που μπορεί να μην ήρθε τόσο νωρίς όσο εναντίον του ΟΦΗ και της ΑΕΚ, αλλά επετεύχθη στο 15ο λεπτό, όταν στη σέντρα του Αργυρόπουλου ο Μιρτσέτα με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Έκτοτε και ως τη λήξη του ημιχρόνου ο Αστέρας ανέλαβε πλήρη πρωτοβουλία και πίεσε τους γηπεδούχους για την ανατροπή, χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες στο 19ο και 21ο λεπτό, αρχικά με τον Ντε Μπλάσις που σούταρε ελάχιστα άουτ και στη συνέχεια με τον Λένσε, που μόλις και πρόλαβαν οι αντίπαλοι αμυντικοί.

Στο 30΄ η υπεροχή των Αρκάδων «καρποφόρησε», όταν από σέντρα του Φορμίκα ο προωθημένος Μπαρτολίνι ισοφάρισε με κεφαλιά. Στο 33΄ νέα κεφαλιά, από τον Ντε Μπλάσις αυτή τη φορά, έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και οι ομάδες έδειχναν να συμβιβάζονται με την ισοπαλία, όμως στο 88ο λεπτό ο Ναβάρο δεν έχασε την ευκαιρία και με ωραίο δεξί πλασέ παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Λαζαρίδη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις