ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Πετρόπουλος

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2013 18:43
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Αντώνης Πετρόπουλος.

A- A A+

Σοβαρότατο πλήγμα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δέχεται η ΑΕΚ, καθώς ο Αντώνης Πετρόπουλος τέθηκε νοκ άουτ από τη μεθαυριανή αναμέτρηση.

Ο σέντερ φορ της Ένωσης δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στο σημερινό πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στη γάμπα κι ως εκ τούτου ο Έβαλντ Λίνεν δεν τον υπολογίζει για το ματς στο Καραϊσκάκη.

Στα μέσα της εβδομάδας ο Πετρόπουλος ένιωσε καλύτερα κι έδειξε ότι θα δώσει τελικά το «παρών» στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής, ωστόσο, η κατάστασή του παρουσίασε επιδείνωση στη σημερινή προπόνηση και τέθηκε νοκ άουτ. Ο άσσος της ΑΕΚ θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαποιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Το ματς που ακολουθεί μετά, με τη Βέροια, είναι «τελικός» για τους «κιτρινόμαυρους» και το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε ο Πετρόπουλος να προλάβει το ματς αυτό.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Μιχάλης Παυλής που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για την συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις