Κ. Μήτρογλου: «Αν παίξουμε σοβαρά δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα απέναντι στην ΑΕΚ»

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2013 16:38
Icon/ÓÕÍÅÑÃÁÔÇÓ

Με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ο διεθνής στράικερ τόνισε πως η ομάδα του έχει τον πρώτο λόγο στο ματς της 25ης αγωνιστικής.

A- A A+

Το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ πλησιάζει και ο Κώστας Μήτρογλου θεωρεί πως ο Ολυμπιακός θα είναι σίγουρα ο νικητής εφόσον η ομάδα παρουσιαστεί σοβαρή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ο διεθνής στράικερ τόνισε πως η ομάδα του έχει τον πρώτο λόγο στο ματς της 25ης αγωνιστικής. «Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας, δε θα είναι δύσκολο. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Να κατακτήσούμε όσους πόντους μπορούμε έως το τέλος της περιόδου. Να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν», επισήμανε ο Μήτρογλου και συνέχισε:

«Σε ένα παιχνίδι μπορεί να γίνουν πολλά πράγματα. Όμως, όπως είπα και πριν, αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτα. Θα την πάρουμε τη νίκη».

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει την Κυριακή τα 88 χρόνια ζωής κι ο Μήτρογλου ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντική αυτή η ημέρα. Και για αυτό θα ήθελα την Κυριακή να προσφέρουμε στον κόσμο πολύ ωραίο θέαμα».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις