World League: Οι «εκλεκτές» του Μορφέση για τα ματς με Ισπανία και Ουγγαρία

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2013 14:09
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
A- A A+

Είκοσι τέσσερις πολίστριες επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής γυναικών, Γιώργος Μορφέσης, για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του World League με Ουγγαρία (13/03) και Ισπανία (16/03).

Ο έμπειρος προπονητής επέλεξε αυτή την φορά να συμπεριλάβει αρκετα νέα πρόσωπα στην αποστολή για τους αγώνες με τους οποίους ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά κλήθηκαν οι: Αλεξάνδρα Ασημάκη, Χριστίνα Τσουκαλά, Έλενα Κούβδου, Ελένη Ξενάκη, Σταματίνα Κοντογιάννη, Ιωάννα Χυδηριώτη (Βουλιαγμένη), Άλκηστη Αβραμίδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Μίλβα Καλογεράκου, Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Βασιλική Πλευρίτου, Μαρία Σώρα, Αναστασία Καλαργυρού (Ολυμπιακός), Βασιλική Διαμαντοπούλου (Νηρέας Χαλ.), Άλκηστη Μπενέκου, Ιόλη Μπενέκου, Στεφανία Τερεφού (Τρίτων Αμαρ.), Κατερίνα Ζάντου, Μαρίνα Φλώρου, Ελευθερία Τζελέπη (Ηρακλής), Ελένη Ζέκου (Εθνικός) και Ηλέκτρα Ψούνη (Λιλ).
Το ραντεβού των διεθνών έχει οριστεί για το πρωί της Κυριακής (9 π.μ.) στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Θα απουσιασουν από την πρώτη συγκέντρωση οι αθλήτριες της Βουλιαγμένης, καθώς αύριο το βράδυ η ομάδα του Λαιμού αντιμετωπίζει στη Γαλλία τη Νανσί, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Τσάμπιονς Καπ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις