Πόλο: Oι αθλήτριες που απαρτίζουν την αποστολή της εθνικής

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 13:45

Τα ονόματα των 13 αθλητριών που απαρτίζουν την αποστολή της εθνικής πόλο γυναικών και θα επιδιώξουν να χαρίσουν άλλη μία μεγάλη πρόκριση, μετά από αυτή των ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ανακοίνωσε σήμερα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης.

A- A A+

Για την Τεργέστη, όπου θα διεξαχθεί το προ - ολυμπιακό τουρνουά γυναικών, αναχωρεί το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής η αποστολή της «γαλανόλευκης» (08:45) στην οποία θα συμμετέχουν οι: Έλενα Κούβδου, Χρυσούλα Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Άντι Μελιδόνη, Μαρία - Ηλέκτρα Ψούνη (αμυντικές), Κική Λιόση, Αντιγόνη Ρουμπέση, Αγγελική Γερόλυμου, Aλκηστη Αβραμίδου, Σταυρούλα Αντωνάκου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη (περιφερειακές), Αλεξάνδρα Ασημάκη, Γιούλη Λαρά (φουνταριστές).

Η δευτεραθλήτρια του πρωταθλήματος Ευρώπης στο Αϊντχόφεν, τον περασμένο Ιανουάριο, έχει τοποθετηθεί στο Β΄ όμιλο με τις Βραζιλία, Καναδά, Καζακστάν και Ολλανδία, ενώ τον Α΄ όμιλο συγκροτούν οι Ιταλία, Ρωσία, Ουγγαρία και Ισπανία.

Οι αγώνες του προ - ολυμπιακού τουρνουά ξεκινούν ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, ωστόσο, η Ελλάδα θα μπει στη μάχη την ερχόμενη Δευτέρα στις 20:00 με αντίπαλο την Βραζιλία.

Στο τουρνουά του Λονδίνου θα προκριθούν οι τέσσερις νικήτριες των προημιτελικών, οι αγώνες του οποίου ξεκινούν στις 20 Απριλίου. Το εισιτήριο για την οκτάδα θα πάρουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο κι εκεί θα δώσουν αγώνες χιαστί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις