Η Άρσεναλ διαψεύδει τα σενάρια πώλησης του συλλόγου

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2013 11:43
REUTERS/STEFAN WERMUTH
A- A A+

Πλήρη άγνοια για τα σενάρια πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου σε ομάδα επιχειρηματιών από τη Μέση Ανατολή δήλωσε ο πρόεδρος της Άρσεναλ, Πίτερ Χιλ-Γουντ.

Ο Αμερικανός, Σταν Κρόνκε και ο Ουζμπέκος, Αλισερ Ουσμάνοφ είναι οι βασικοί χρηματοδότες των «κανονιέρηδων» και ο Χιλ-Γουντ ξεκαθάρισε πως δεν αναμένεται κάποιος από αυτούς να παραχωρήσει το πακέτο των μετοχών του.

Ερωτηθείς για την φημολογία που θέλει την ομάδα των επιχειρηματιών από τη Μέση Ανατολή να προσφέρει 1.5 δις λίρες για να αναλάβει τα ηνία των «γκάνερς», ο πρόεδρος της Άρσεναλ αρνήθηκε ότι έχει γίνει η παραμικρή επαφή: «Ακόμη και στην περίπτωση που μας είχαν πλησιάσει, κατά την άποψή μου οι δύο βασικοί μέτοχοι δεν επιθυμούν να πουλήσουν», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Λονδρέζων και πρόσθεσε:

«Δεν έχω ακούσει το παραμικρό και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος στο σύλλογο που να γνωρίζει κάτι διαφορετικό. Πιστεύω ότι πρόκειται για χάσιμο χρόνου. Επαναλαμβάνω ότι στς προθέσεις των μεγαλομετόχων δεν είναι η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου».

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις