Εκτός Κυπέλλου η Άρσεναλ από την Μπλάκμπερν

Τα «ρόδα» ήταν φαρμακερά για την ομάδα του Βενγκέρ
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 20:30
REUTERS/PHILIP BROWN

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Μπλάκμπερν Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς (Κ) πανηγυρίζει με τον συμπαίκτη του Τζέικ Κιν την πρόκριση της Μπλάκμπερν επί της Αρσεναλ

A- A A+

Αποκλεισμό-σοκ υπέστη η Άρσεναλ από την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας, καθώς ηττήθηκε στο γήπεδό της από την Μπλάκμπερν με 1-0.

Το «χρυσό» γκολ των «ρόδων» σημείωσε στο 72ο λεπτό ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Καζίμ Ρίτσαρντς. Ο Αρσέν Βενγκέρ παρέταξε μια ενδεκάδα με πολλές αλλαγές, καθώς την Τρίτη οι «κανονιέρηδες» θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ και το πλήρωσε με έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό, τον πρώτο στη διοργάνωση από ομάδα μικρότερης κατηγορίας κατά τη 16ετή παρουσία του στο σύλλογο του Λονδίνου.

REUTERS/PHILIP BROWN

 Ο προπονητής της Αρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ είδε τους «κανονιέρηδες» να αποκλείονται για πρώτη φορά από ομάδα μικρότερης κατηγορίας κατά τη 16ετή παρουσία του στο σύλλογο του Λονδίνου.

Στους «8» προκρίθηκαν, επίσης, η Μπάρνσλεϊ που επικράτησε εκτός έδρας της ΜΚ Ντονς με 3-1 (3΄, 90΄+ Ντάγκναλ, 19΄ Χέργουντ – 62΄ Μπόντγουιτς) και η Μίλγουλ, που νίκησε ύστερα από 28 χρόνια τη Λούτον και μάλιστα εκτός έδρας, με 3-0 (12΄ Χέντι, 36΄ Χασλ, 85΄ Ν΄ Γκεσάν).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις