Γ. Μπαρτζώκας: «Δεν είμαστε εκτός στόχων»

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2013 00:33
Icon/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας στον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα.

A- A A+

Η ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα δεν θέτει την πειραϊκή ομάδα εκτός στόχων, απεφάνθη ο τεχνικός της, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τους Ισπανούς.

«Παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό ματς. Εμείς προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε και καταλυτικό ρόλο έπαιξε η ποιότητα της Μπαρτσελόνα. Σούταραν με υψηλά ποσοστά και εμείς δεν υπερασπιστήκαμε την ρακέτα μας» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

«Δεχθήκαμε πολλά καλάθια από τον Λόρμπεκ και τον Τόμις με τον ίδιο τρόπο ενώ είχαμε 2/17 τρίποντα. Με αυτό το ποσοστό δεν μπορείς να έχει τύχη. Χρειαζόμασταν περισσότερους παίκτες σε καλή κατάσταση αλλά δεν τους είχαμε. Είμαστε ακόμα βέβαια στον στόχο της πρόκρισης αλλά και στη διεκδίκησης της δεύτερης θέσης. Πάμε για τη νίκη στη Σιένα», πρόσθεσε στην ανάλυσή του για τον αγώνα.

Από την πλευρά του, ο Τσάβι Πασκουάλ εκτίμησε πως «έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν θέλουν απλώς να περάσουν στα πλέι οφ αλλά να προκριθούν στο φάιναλ-4… Δεν θεωρώ πως είμαστε φαβορί. Είμαστε στην πρώτη θέση, αλλά έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια στο Top 16 και πρέπει να παλέψουμε σκληρά, για να βρεθούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό θεωρώ πως θα είναι και οι δύο στα προημιτελικά, αλλά δεν μπορών να πω για πιο μετά, αφού εκεί θα υπάρχουν πολύ καλές ομάδες».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις