Οι αστυνομικές δυνάμεις εμποδίστηκαν από τους κατοίκους, λέει η κυβέρνηση

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2013 13:18
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Επικαλούμενος ενημέρωση που είχε αρμοδίως ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Καλαφάτης νέφερε ότι αστυνομικές δυνάμεις συνοδευόμενες από δύο δικαστικούς λειτουργούς, μετέβησαν στην περιοχή με σκοπό να προβούν σε έρευνα αναφορικά με την τρομοκρατική επίθεση που είχε λάβει χώρα στην περιοχή, πριν από δύο εβδομάδες.

A- A A+

Οι κάτοικοι της Ιερισσού παρεμπόδισαν τις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν μεταβεί στην περιοχή, παρουσία δικαστικών λειτουργών, για να προβεί σε έρευνες σε σχέση με την επίθεση στις Σκουριές, υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Καλαφάτης.

Επικαλούμενος ενημέρωση που είχε αρμοδίως, για τα επεισόδια στην Ιερισσό, ο κ. Καλαφάτης ανέφερε ότι αστυνομικές δυνάμεις συνοδευόμενες από δύο δικαστικούς λειτουργούς, μετέβησαν στην περιοχή με σκοπό να προβούν σε έρευνα αναφορικά με την τρομοκρατική επίθεση που είχε λάβει χώρα στην περιοχή, πριν από δύο εβδομάδες.

«Κάποιοι κάτοικοι, όμως, απέκλεισαν την πρόσβαση της αστυνομίας και έκαψαν λάστιχα, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Έγινε περιορισμένη χρήση χημικών στο συγκεκριμένο σημείο, όπου παρακωλυόταν η πρόσβαση των αστυνομικών που είχαν πάει εκεί, για να επιτελέσουν το καθήκον τους», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ, προκαλώντας αντδιράσεις στα έδρανα της αντοπολίτευσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή