Β. Κωνσταντίνου: «Θα μπουν λεφτά στον Παναθηναϊκό»

«Θα παραμείνει ο Φάμπρι»
Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 12:45
ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Το σίγουρο είναι ότι θα μπουν λεφτά στην ομάδα. Ο κ. Αλαφούζος είπε ότι τον Μάρτιο ο Παναθηναϊκός θα είναι στην Ευρώπη και θα είναι καλύτερα. Και πως αντί για 2-3 εξυγίανσης που χρειάζεται η ομάδα αυτό θα γίνει σε 1-1,5 χρόνο», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

A- A A+

Αισιόδοξος για την πορεία του Παναθηναϊκού, σε αγωνιστικό, αλλά και οικονομικό επίπεδο, παρουσιάστηκε με δηλώσεις του σε αθλητικό ραδιόφωνο της Αθήνας ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Αναφερόμενος αρχικά στα λειτουργικά έξοδα της ΠΑΕ ο γενικός αρχηγός του «τριφυλλιού» ανέφερε: «Ακόμη δεν έχει μειωθεί σημαντικά γιατί υπάρχουν και κάποια μεγάλα συμβόλαια παικτών που παραμένουν. Υπάρχουν επίσης και οι διακανονισμοί με παίκτες που έχουν αποχωρήσει. Μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα η διοίκηση θα καλέσει κάποιους παίκτες και θα προτείνει μείωση των αποδοχών τους. Τότε θα δούμε πόσοι θα μείνουν. Δεν έχει οριοθετηθεί το μπάτζετ της νέας χρονιάς γιατί με κάποιους παίκτες ίσως να μην φτάσουμε σε συμφωνία.»

Όσον αφορά το οικονομικό είπε: «Το σίγουρο είναι ότι θα μπουν λεφτά στην ομάδα. Ο κ. Αλαφούζος είπε ότι τον Μάρτιο ο Παναθηναϊκός θα είναι στην Ευρώπη και θα είναι καλύτερα. Και πως αντί για 2-3 εξυγίανσης που χρειάζεται η ομάδα αυτό θα γίνει σε 1-1,5 χρόνο. Κάτι θα έχει βρει και θα το ανακοινώσει σύντομα», ενώ διευκρίνισε ότι «δεν υπάρχει θέμα μη αδειοδότησης».

«Οι στόχοι δεν μπορούν να αλλάξουν. Πρέπει η ομάδα να βγει στην Ευρώπη κι αν είναι δυνατόν να περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εάν δεν τα καταφέρει πρέπει να μπει οπωσδήποτε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Από αυτό θα πάρει κάποια χρήματα, σίγουρα λιγότερα από αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και πάλι θα είναι σημαντικά.», πρόσθεσε ο παράγοντας των «πρασίνων».

Είπε ακόμη πως ο Φάμπρι θα παραμείνει σίγουρα έως το τέλος της περιόδου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις