Παναθηναϊκός: Να βγάλουν την ομάδα στην Ευρώπη ζήτησε από τους παίκτες ο Γ. Αλαφούζος

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013 21:26
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος.

A- A A+

Στην Παιανία βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους, με αφορμή τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Προσπάθησε να τους αφυπνίσει ενόψει της συνέχειας, ενώ δεν παρέλειψε να τους ξεκαθαρίσει την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο με τα οικονομικά. Στάθηκε στην απόλυτη ανάγκη που έχει η ομάδα για να βγει στην Ευρώπη, κάτι που για να γίνει θα πρέπει πρώτα να προλάβει το «τρένο» των πλέι οφ.

«Πρέπει να τα δώσετε όλα για να παίξουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Το θέμα δεν είναι μόνο για το πρεστίζ της ομάδας, αλλά και οικονομικό. Εάν τα καταφέρετε θα εξασφαλίσουμε περίπου 6-7 εκ. ευρώ, οπότε θα ομαλοποιηθούν οι πληρωμές και θα είμαστε κι εμείς εντάξει απέναντί σας», τόνισε μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ και συνέχισε: «Από εσάς εξαρτάται. Πρέπει να αλλάξετε την εικόνα σας αρχής γενομένης από το προσεχές παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ξέρω πως σε πολλά ματς η τύχη μας γύρισε την πλάτη, τώρα όμως πρέπει να κάνετε κι εσείς το καθήκον σας».

Επανέλαβε για το οικονομικό ότι θα πρέπει να περάσουν 2-3 χρόνια προκειμένου να επέλθει κάποια ηρεμία στον τομέα αυτό και στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη της συνεχούς εξόδου του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, για να υπάρχει μία σταθερή εισροή χρημάτων. Είπε ακόμη ότι γίνεται προσπάθεια για την επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μέχρι τα τέλη Μαρτίου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επίσκεψη των οπαδών στην Παιανία, μετά την ήττα από τον Άρη. «Καταλαβαίνω πως ήρθατε όλοι σε δύσκολη θέση και σαφώς δεν πρέπει να επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο. Να έρχονται οι φίλαθλοί μας, αλλά να υπάρχει προηγουμένως συνεννόηση ώστε να αποφεύγουμε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις».

Οι παίκτες από την πλευρά τους τόνισαν πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βγει η ομάδα στην Ευρώπη, αρχής γενομένης με νίκη στο ματς με τον ΟΦΗ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις