Πολύτεκνος ο παππούς Μαραντόνα

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013 19:19
EPA/ALI HAIDER
A- A A+

Το τέταρτο παιδί του Ντιέγκο Μαραντόνα ήρθε σήμερα στον κόσμο από την πρώην σύντροφο του άλλοτε θρύλου των γηπέδων, Βερόνικα Οχέδα.

Ο  Ντιέγκο Φερνάντο Μαραντόνα Οχέδα, όπως θα είναι το όνομα του δεύτερου γιου του άλλοτε «πίμπε ντ΄ όρο», γεννήθηκε τα ξημερώματα σε ιδιωτική κλινική του Μπουένος Άϊρες, αν και η ημερομηνία που είχε δοθεί από το γυναικολόγο της 34χρονης Βερόνικα, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με τον 51χρονο Μαραντόνα, ήταν η 15η Μαρτίου.

«Από τη μύτη και κάτω μοιάζει απόλυτα στον Μαραντόνα», διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους ο νομικός σύμβουλος της Οχέδα, Χόρχε Αουρούτσιο.

Ο «Ντιεγκίτο» μένει μόνιμα στο Ντουμπάι εδώ και αρκετούς μήνες, εργαζόμενος ως αθλητικός πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μετά την αποχώρησή του τον περασμένο Ιούλιο από την τεχνική ηγεσία της Αλ-Ουάσλ.

Ο Μαραντόνα έχει δύο κόρες με την πρώην σύζυγό του, Κλαούντια Βιλαφάνε, την 25χρονη Ντάλμα και την 23χρονη Τζιανίνα, η οποία τον έχει κάνει παππού από το 2009, καθώς έχει ένα γιο, τον Μπέντζαμιν, ως καρπό του γάμου της με τον Αργεντινό άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο.

Ο πρώτος γιος του Μαραντόνα, ο 26χρονος Ντιέγκο Τζούνιορ που γεννήθηκε από  την εξωσυζυγική σχέση του με την Κλαούντια Σινάγκρα την εποχή που αγωνιζόταν στη Νάπολι, μένει στην Ιταλία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις