Αθλητικά
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013 19:19

Πολύτεκνος ο παππούς Μαραντόνα

Το τέταρτο παιδί του Ντιέγκο Μαραντόνα ήρθε σήμερα στον κόσμο από την πρώην σύντροφο του άλλοτε θρύλου των γηπέδων, Βερόνικα Οχέδα.

Το τέταρτο παιδί του Ντιέγκο Μαραντόνα ήρθε σήμερα στον κόσμο από την πρώην σύντροφο του άλλοτε θρύλου των γηπέδων, Βερόνικα Οχέδα.

Ο  Ντιέγκο Φερνάντο Μαραντόνα Οχέδα, όπως θα είναι το όνομα του δεύτερου γιου του άλλοτε «πίμπε ντ΄ όρο», γεννήθηκε τα ξημερώματα σε ιδιωτική κλινική του Μπουένος Άϊρες, αν και η ημερομηνία που είχε δοθεί από το γυναικολόγο της 34χρονης Βερόνικα, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με τον 51χρονο Μαραντόνα, ήταν η 15η Μαρτίου.

«Από τη μύτη και κάτω μοιάζει απόλυτα στον Μαραντόνα», διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους ο νομικός σύμβουλος της Οχέδα, Χόρχε Αουρούτσιο.

Ο «Ντιεγκίτο» μένει μόνιμα στο Ντουμπάι εδώ και αρκετούς μήνες, εργαζόμενος ως αθλητικός πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μετά την αποχώρησή του τον περασμένο Ιούλιο από την τεχνική ηγεσία της Αλ-Ουάσλ.

Ο Μαραντόνα έχει δύο κόρες με την πρώην σύζυγό του, Κλαούντια Βιλαφάνε, την 25χρονη Ντάλμα και την 23χρονη Τζιανίνα, η οποία τον έχει κάνει παππού από το 2009, καθώς έχει ένα γιο, τον Μπέντζαμιν, ως καρπό του γάμου της με τον Αργεντινό άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο.

Ο πρώτος γιος του Μαραντόνα, ο 26χρονος Ντιέγκο Τζούνιορ που γεννήθηκε από  την εξωσυζυγική σχέση του με την Κλαούντια Σινάγκρα την εποχή που αγωνιζόταν στη Νάπολι, μένει στην Ιταλία.