Αλ. Παπαρήγα: Ετοιμάζουν ν/σ που θα στείλει στην ανεργία χιλιάδες ναυτεργάτες

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Πειραιά η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ
Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2013 13:09
Icon/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

A- A A+

Την ίδια ώρα που τα αφεντικά της ελληνικής ναυτιλίας βρίσκονται στην πρώτη θέση παγκόσμια, στην Ελλάδα ετοιμάζεται ένα νομοσχέδιο το οποίο θα στείλει στην ανεργία τις τελευταίες χιλιάδες ναυτεργατών που απέμειναν ύστερα από μια σειρά άλλων μέτρων που πάρθηκαν με επίκεντρο την άρση του καμποτάζ, δήλωσε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε ομιλία της στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ναυτεργατών στο λιμάνι του Πειραία.

Συνεχίζοντας, είπε ότι την ίδια ώρα που η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να επιλύσει το πρόβλημα της επικοινωνίας με τα νησιά, ένα μεγάλο μέρος των νησιών μας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και τον χειμώνα ακόμα και το καλοκαίρι, μια που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κινούνται τα πλοία εκείνα που φέρνουν συνάλλαγμα στα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

YOUTUBE/902PORTAL

Η κ. Παπαρήγα κάλεσε τους εργάτες και τους αγρότες μαζί με τους ναυτεργάτες να δώσουν μια μάχη η οποία έχει κρίσιμη σημασία και πάνω από όλα να δείξουν την αλληλεγγύη τους, γιατί, όπως είπε, δίχως ταξική αλληλεγγύη τα μέτρα θα περάσουν μια ώρα αρχύτερα και θα είναι πολύ πιο άγρια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή