Ο Αστέρας «ανέτειλε» στην Κέρκυρα

1 - 0 Mε γκολ του Περόνε
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 21:43
Icon/ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ

Οι Αρκάδες επιβλήθηκαν των «Φαιάκων» 1-0 με γκολ του Περόνε (φωτογραφία) στο 24ο λεπτό και ανέβηκαν στην τρίτη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από το δεύτερο ΠΑΟΚ.

A- A A+

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ο νικητής στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

Οι Αρκάδες επιβλήθηκαν των «Φαιάκων» 1-0 με γκολ του Περόνε στο 24ο λεπτό και ανέβηκαν στην τρίτη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από το δεύτερο ΠΑΟΚ. Ταυτόχρονα, βύθισαν στην απελπισία τους γηπεδούχους, τους οποίους άφησαν μοναδικούς ουραγούς στο πρωτάθλημα και κατέστησαν το έργο τους για παραμονή πολύ δύσκολο.

Ο αγώνας κρίθηκε στο 24ο λεπτό, όταν ο Αργεντινός επιθετικός εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα βρήκε στον Ηλιάδη και  κατέληξε στα δίχτυα του Στρατηλάτη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάντως κάνει σαφείς τις προθέσεις τους νωρίτερα, όταν στο 22΄ ο ίδιος παίκτης αστόχησε ελάχιστα στην κεφαλιά που έπιασε. Στο 28΄ ο Ναβάρο δεν τελείωσε καλά την προσπάθειά του, καθώς αν και βρέθηκε σε πολύ καλή θέση εκτέλεσε άσχημα.

Η Κέρκυρα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να «σώσει» ένα βαθμό στο ξεκίνημα της επανάληψης, όταν ο Γιάντσης έβγαλε τον Αγρίτη απέναντι στον Φούλοπ, αλλά το πλασέ του έμπειρου επιθετικού απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας του Αστέρα.

Στη συνέχεια του αγώνα, με σωστή οργάνωση και καλή κυκλοφορία η ομάδα του Σάκη Τσιώλη διαχειρίστηκε μάλλον άνετα την αναμέτρηση και πήρε εύκολα μια νίκη που στο τέλος της κανονικής περιόδου μπορεί να αποδειχθεί «χρυσή» για την είσοδό της στην τετράδα.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις