Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2002 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στη Δυτική Ελλάδα, οι οποίες τις πρωϊνές ώρες θα είναι τοπικά αυξημένες οπότε υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Στην Κεντρική και Βόρεια ηπειρωτική χώρα, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην νησιωτική χώρα και τη Θράκη που πιθανόν να είναι τοπικά έντονες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά των ηπειρωτικών περιοχών, πολύ γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί στην ηπειρωτική χώρα και έως το απόγευμα και στις νησιωτικές περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειο-δυτικοί πολύ ισχυροί και στα πελάγη θυελλώδεις με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από τρεις έως 11 βαθμούς, στο Ιόνιο και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από έξι έως 15 και στα νησιά του Αιγαίου από οκτώ έως 14 βαθμούς Κελσιου.

Για αύριο Τρίτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν απο δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειο-δυτικοί ισχυροί έως πολύ ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση απο αργά το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από οκτώ έως 14 βαθμούς Κελσιου.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται και για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειο-δυτικοί ισχυροί έως πολύ ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έξι έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή