Παναθηναϊκός: Δεν δίνει παράταση στον πρίγκιπα η ΠΑΕ

Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 11:54
UPD:16:10

Η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή, πρίγκιπα Φαϊζάλ, ζήτησε (μέσω e-mail) παράταση από τη διοίκηση του τριφυλλιού έως την ερχόμενη Τρίτη έτσι ώστε να καταθέσει τα χρήματα που απαιτούνται για να αγοράσει την ΠΑΕ.

A- A A+

Το σίριαλ της ενδεχόμενης αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ από τον Σαουδάραβα επιχειρηματία δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος δεν επιθυμεί να περιμένει περισσότερο από την προκαθορισμένη ημερομηνία (σήμερα) τον Σαουδάραβα επιχειρηματία. Η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή ζήτησε (μέσω e-mail) παράταση από τη διοίκηση του τριφυλλιού έως την ερχόμενη Τρίτη έτσι ώστε να καταθέσει τα χρήματα που απαιτούνται για να αγοράσει την ΠΑΕ.

Αναμένεται από ώρα σε ώρα η επίσημη ανακοίνωση από τους «πράσινους», η οποία δεν θα κάνει αποδεκτό το αίτημα του πρίγκιπα, αν και αρχικά είχε διαρρεύσει το αντίθετο.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος, με δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου τόνισε ότι «το ΔΣ αποφάσισε να μην γίνει η ΑΜΚ των 28 εκ. και να μην δοθεί παράταση άλλων ημερών στον πρίγκιπά. Το ποσό δεν κατεβλήθη σήμερα και πλέον προχωράμε όπως είχαμε σχεδιάσει», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Οι κινήσεις των προηγούμενων ημερών δεν μας έπεισαν ότι η πρόταση είναι σοβαρή. Δώσαμε κάθε δικαίωμα για να καταβληθούν τα χρήματα. Η περιπέτεια των τελευταίων 15 ημερών τελείωσε», ενώ για το e-mail που στάλθηκε σήμερα από την πλευρά του Σαουδάραβα είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα...ξερό mail το οποίο δεν εξηγούσε λόγους και απλώς έλεγε ότι θέλει παράταση».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις