Αθλητικά
Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 11:54

Παναθηναϊκός: Δεν δίνει παράταση στον πρίγκιπα η ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν αποδέχθηκε το αίτημα που κατέθεσε νωρίτερα το πρωί η πλευρά του πρίγκιπα Φαϊζάλ, με το οποίο ζητούσε παράταση μέχρι τις 8/01 για την κατάθεση των 28εκ. ευρώ που απαιτούνται για την κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Το σίριαλ της ενδεχόμενης αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ από τον Σαουδάραβα επιχειρηματία δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος δεν επιθυμεί να περιμένει περισσότερο από την προκαθορισμένη ημερομηνία (σήμερα) τον Σαουδάραβα επιχειρηματία. Η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή ζήτησε (μέσω e-mail) παράταση από τη διοίκηση του τριφυλλιού έως την ερχόμενη Τρίτη έτσι ώστε να καταθέσει τα χρήματα που απαιτούνται για να αγοράσει την ΠΑΕ.

Αναμένεται από ώρα σε ώρα η επίσημη ανακοίνωση από τους «πράσινους», η οποία δεν θα κάνει αποδεκτό το αίτημα του πρίγκιπα, αν και αρχικά είχε διαρρεύσει το αντίθετο.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος, με δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου τόνισε ότι «το ΔΣ αποφάσισε να μην γίνει η ΑΜΚ των 28 εκ. και να μην δοθεί παράταση άλλων ημερών στον πρίγκιπά. Το ποσό δεν κατεβλήθη σήμερα και πλέον προχωράμε όπως είχαμε σχεδιάσει», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Οι κινήσεις των προηγούμενων ημερών δεν μας έπεισαν ότι η πρόταση είναι σοβαρή. Δώσαμε κάθε δικαίωμα για να καταβληθούν τα χρήματα. Η περιπέτεια των τελευταίων 15 ημερών τελείωσε», ενώ για το e-mail που στάλθηκε σήμερα από την πλευρά του Σαουδάραβα είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα...ξερό mail το οποίο δεν εξηγούσε λόγους και απλώς έλεγε ότι θέλει παράταση».