Σε εξέλιξη η συνάντηση Γ. Παπανδρέου - Ευ. Βενιζέλου

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012 13:06

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Α. Παπανδρέου με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο στη Βουλή, λίγες ώρες πριν από τη συνεδρίαση της ΚΟ του Κινήματος.

A- A A+

Σε εξέλιξη βρίσκεταιη συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Α. Παπανδρέου με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο στη Βουλή.

Επισήμως αντικείμενο της συνάντησης είναι η ενημέρωση του κ. Παπανδρέου τόσο για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το PSI, όσο και για την προετοιμασία της χώρας ενόψει της νέας δανειακής σύμβασης.

Χθες πάντως ο κ. Παπανδρέου είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Βενιζέλο ο οποίος τον ενημέρωσε για τη συμπόρευσή του με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ενώ το ίδιο είχε κάνει νωρίτερα και ο υπουργός Υγείας, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Παπανδρέου.

Η σημερινή συνάντηση των κ.κ. Παπανδρέου και Βενιζέλου πραγματοποιείται λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ η οποία έχει ως αντικείμενο την πορεία των διαπραγματεύσεων αλλά και την συμβολή του ΠΑΣΟΚ στην πορεία εξόδου της χώρας από την κρίση.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή