Πολιτική
Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012 13:06

Σε εξέλιξη η συνάντηση Γ. Παπανδρέου - Ευ. Βενιζέλου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Α. Παπανδρέου με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο στη Βουλή, λίγες ώρες πριν από τη συνεδρίαση της ΚΟ του Κινήματος.

Σε εξέλιξη βρίσκεταιη συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Α. Παπανδρέου με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο στη Βουλή.

Επισήμως αντικείμενο της συνάντησης είναι η ενημέρωση του κ. Παπανδρέου τόσο για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το PSI, όσο και για την προετοιμασία της χώρας ενόψει της νέας δανειακής σύμβασης.

Χθες πάντως ο κ. Παπανδρέου είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Βενιζέλο ο οποίος τον ενημέρωσε για τη συμπόρευσή του με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ενώ το ίδιο είχε κάνει νωρίτερα και ο υπουργός Υγείας, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Παπανδρέου.

Η σημερινή συνάντηση των κ.κ. Παπανδρέου και Βενιζέλου πραγματοποιείται λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ η οποία έχει ως αντικείμενο την πορεία των διαπραγματεύσεων αλλά και την συμβολή του ΠΑΣΟΚ στην πορεία εξόδου της χώρας από την κρίση.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ