Champions League: Συνεχίζει να ελπίζει ο ΑΠΟΕΛ

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012 23:41

A- A A+

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει τη δυνατότητα στη ρεβάνς της 7ης Μαρτίου στο ΓΣΠ να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, έτσι ώστε να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην φάση των «8» της διοργάνωσης.

Ο στόχος ήταν προφανής για τους Κύπριους από το ξεκίνημα του αγώνα. Να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα. Το πέτυχαν στα πρώτα 45 λεπτά σχετικά εύκολα, χωρίς να ανησυχήσουν ούτε μία φορά επιθετικά την άμυνα των Γάλλων.

Οι «λιονέ» πίεσαν πολύ στα τελευταία 20 λεπτά του πρώτου μέρους και είχαν δύο πολύ καλές φάσεις προς την εστία του Χιώτη. Η πρώτη στο 30ο λεπτό, με το σουτ του Λακαζέτ να φεύγει λίγο άουτ, ενώ στο 40΄ ο ίδιος παίκτης νικήθηκε από τον γκολκίπερ του ΑΠΟΕΛ στο δυνατό σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Εμερσον πέρασε και τον Χιώτη πλάσαρε στην άδεια εστία, αλλά ως «από μηχανής θεός» ο Πάουλο Ζόρζε σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα.

Παρ’ όλα αυτά στο 58΄ η Λιόν πήρε το προβάδισμα, μετά το σουτ του Λακαζέτ μέσα από την περιοχή που δεν μπόρεσε να απομακρύνει ο Χιώτης (η μπάλα βρήκε και το πόδι του Πάουλο Ζόρζε κι άλλαξε πορεία).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις