MotoGP: Εκτός πίστας η Honda

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 12:33
UPD:01/03/2012 07:00

A- A A+

Αιτία ένα πρόβλημα στον κινητήρα που παρουσιάστηκε χθες στην μοτοσικλέτα του Ντάνι Πεντρόζα. Όπως είχε αναφέρει ο Ισπανός αναβάτης στον τελευταίο του γύρο κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας των δοκιμών, άναψε μια κόκκινη λυχνία, γεγονός που τον ανάγκασε να σταματήσει την προσπάθειά του. Την ένδειξη αυτή ερεύνησαν στη συνέχεια, μετά το τέλος των δοκιμών, οι μηχανικοί της ομάδας.

Τελικά ανακαλύφθηκε ότι το πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο κι αποφασίστηκε ο συγκεκριμένος, «σπασμένος», κινητήρας να επιστρέψει χθες το βράδυ με πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ στην Ιαπωνία για περαιτέρω διερεύνηση.

Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν θετικά αλλά έφτασαν στη Μαλαισία μετά το μεσημεριανό διάλειμμα, όταν ακόμη στην πίστα έβρεχε πολύ. Λόγω της έλλειψης χρόνου και των άσχημων καιρικών συνθηκών αποφασίστηκε τελικά και οι τέσσερις αναβάτες της Honda(Στόνερ, Πεντρόζα, Μπαουτίστα και Μπραντλ) να μην τρέξουν σήμερα και να ετοιμάσουν το πρόγραμμα τους για αύριο, που είναι και η τελευταία ημέρα των δοκιμών.

Για την ιστορία, προς το παρόν λίγο πριν τη λήξη της σημερινής ημέρας, οι δύο Yamaha των Μπεν Σπις και Χόρχε Λορένθο είναι οι ταχύτερες της ημέρας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις