Champions League: Στους «8» Μίλαν και Μπενφίκα

Τρίτη, 06 Μαρτίου 2012 23:54

Απογοητευμένος ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Αρσεναλ, Ροζίτσκι αφού η ομάδα του δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 4-0 του πρώτου αγώνα στο «Σαν Σίρο».

A- A A+

Στο «Εμιρέιτς» λίγο έλλειψε να γίνει η μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία των ευρωπαϊκών Κυπέλλων, με την Αρσεναλ να επικρατεί των «ροσονέρι» με 3-0 και να «αγγίζει» το θαύμα μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα στο «Σαν Σίρο».

Τελικά, η Μίλαν άντεξε την πίεση των Λονδρέζων στην επανάληψη, με τις δύο ομάδες να χάνουν από δύο ανεπανάληπτες ευκαιρίες (Φαν Πέρσι στο 60΄ και Νοτσερίνο στο 77΄). Το 3-0 διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Κοσιελνί στο 7΄, Ροζίτσκι στο 26΄ και του αρχηγού Ρόμπιν Φαν Πέρσι, με πέναλτι στο 43΄.

Η νίκη της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία με 3-2 επί της Μπενφίκα δεν στάθηκε αρκετή για να της χαρίσει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι «Λουζιτανοί» με δύο γκολ στις καθυστερήσεις των ημιχρόνων από τους Μάξι Περέιρα και Ολιβέιρα επικράτησαν 2-0 στο «Ντα Λους» της Λισαβόνας και πήραν το εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις