Γιοβάνοβιτς: Έχουμε μεγάλη καρδιά

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2012 01:44
UPD:01:55

A- A A+

Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης δήλωσε: «Είναι μια τέλεια μέρα για την ομάδα μου, όλος ο κόσμος είχε την ίδια αίσθηση δεν πέρναγε η ώρα για φτάσουμε μέχρι τη μέρα και την έναρξη του αγώνα. Σήμερα ήταν μια σπουδαία μέρα, οι ποδοσφαιριστές μου βρέθηκαν σε εξαιρετική κατάσταση. Ο κόσμος σήμερα ήταν συγκλονιστικός και το γήπεδο ήταν καταπληκτικό. Ήταν ένα ματς όχι εύκολο, αλλά ήταν μια μέρα ποδοσφαιρικά τέλεια για όλους!».

Για την τεράστια επιτυχία του Κυπριακού συλλόγου, πρόσθεσε: «Είναι κάτι που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην Ιστορία της ομάδας, όλοι εμείς που είμαστε εδώ απολαμβάνουμε τη ξεχωριστή ημέρα και χαιρόμαστε για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ που είναι περήφανοι, όπου κι αν βρίσκονται σε όλο τον κόσμο».

Για τη μεγάλη διαφορά στο μπάτζετ με τις ομάδες που έχουν ήδη βγάλει εκτός μάχης στην ξέφρενη φετινή ευρωπαϊκή πορεία: «Δεν μας απασχολεί αυτό (τα χρήματα). Στο Champions League υπάρχουν πάρα πολύ μεγάλες ομάδες. Εμείς είμαστε μικρή ομάδα με μεγάλη καρδιά και θέληση. Έχουμε μεγάλη διάθεση και θα συνεχίσουμε την πορεία μας, όπως και ο κόσμος που ήρθε στο παιχνίδι για να μας δει και μας οδηγούν εδώ που είμαστε σήμερα».

Για το τι είχε πει πριν τον αγώνα και πριν τα πέναλτι στους παίκτες του: «Δεν είχα πει τίποτα πριν από το ματς, ούτε πριν τα πέναλτι. Τα παιδιά μόνοι τους διάλεξαν ποιοι θα χτυπήσουν τα πέναλτι, δεν είχα καμία ανησυχία. Όλοι οι παίκτες που χτύπησαν πέναλτι είχαν αυτοπεποίθηση, και το ήξερα, όπως ο Διονύσης (Χιώτης). Δεν είπα τίποτα στα παιδιά, μόνο λίγο στην παράταση μιλήσαμε».

Για τον επόμενο αντίπαλο: «Την Μπαρτσελόνα δεν τη θέλω με τίποτα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις