Γιοβάνοβιτς: Το όνειρό μου να αποκλείσω τη Ρεάλ

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012 15:28
EPA/KATIA CHRISTODOULOU

A- A A+

Ο Σέρβος τεχνικός έδειξε ικανοποιημένος και μόνο από το γεγονός, πως η ομάδα του έχει καταφέρει να φτάσει τόσο μακριά στη διοργάνωση και αντιμετωπίζει έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, αλλά σε μια αποστροφή του λόγου του δεν δίστασε να παραδεχθεί, ότι θα ήθελε να δει τον ΑΠΟΕΛ να κάνει την τεράστια έκπληξη...

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε το μάξιμουμ της απόδοσης μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είναι ευκαιρία να δούμε ποια εικόνα θα έχουμε εμείς απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι η Ρεάλ», σχολίασε για να προσθέσει με έμφαση λίγο αργότερα: «Το όνειρο μου είναι να αποκλείσω τη Ρεάλ...»

Για τη νοοτροπία σχετικά με την οποία ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει τους Μαδριλένους, είπε: «Η μόνη διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι το όνομα και η δυναμικότητα του αντιπάλου. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Έχουμε απολαύσει τα παιχνίδια μέχρι στιγμής, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας. Είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πλέον έχουμε μια τεράστια πρόκληση μπροστά μας».

Και τέλος για το πώς θα αγωνιστεί η ομάδα του, σχολίασε: «Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητες της Ρεάλ. Εμείς θα πρέπει να δικαιολογήσουμε την εδώ παρουσία μας. Ξέρουμε την ομάδα και χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και πολύ μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις