Λύγισε απέναντι στη Ρεάλ ο ΑΠΟΕΛ

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 23:40
UPD:28/03/2012 02:06

A- A A+

Εξ αρχής η αποστολή των πρωταθλητών Κύπρου φάνταζε υπερβολικά δύσκολη. Πριν καν η κληρωτίδα στείλει πάνω στην αρμάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τους «μερένγκες», η πρόκληση των προημιτελικών της κορυφαίας διασσυλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη φάνταζε με βουνό και μέσα στο γήπεδο ήρθε απλώς η επιβεβαίωση.

Ο ΑΠΟΕΛ ηρωικά κατάφερε για ένα ολόκληρο 45λεπτο (συν 28' από το δεύτερο μέρος) να κρατήσει τους «υπερηχητικούς» Μαδριλένους μακριά από την εστία του Διονύση Χιώτη, αλλά στο τέλος ο αγωνιστικός χώρος έγειρε σε βάρος των γηπεδούχων.

Η είσοδος του Κακά αντί του Ιγκουαΐν (αλλά και του Μαρσέλο αντί του Κοεντράο) ήταν η κίνηση ματ από πλευράς Ζοσέ Μουρίνιο, αφού ο Βραζιλιάνος άλλαξε πλήρως την εικόνα της Ρεάλ και συμμετείχε και στα τρία γκολ της ομάδας του.

Στο 74’ με συστημένη σέντρα από τα αριστερά βρήκε το κεφάλι του Μπενζεμά και ο Γάλλος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, ενώ στο 82’ θα γινόταν ο ίδιος σκόρερ με πλασέ μέσα από την περιοχή. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Μπενζεμά με κοντινή προβολή ύστερα από νέα εξαιρετική ασίστ στην πλάτη της άμυνας του ΑΠΟΕΛ από τον Οζίλ.

Προβάδισμα για Τσέλσι

Η Τρίτη ήταν μέρα των φιλοξενούμενων στο Champions League. Εκτός της Ρεάλ το διπλό πανηγύρισε και η Τσέλσι στη Λισαβόνα επί της Μπενφίκα. Ο Σάλομον Καλού με κοντινή προβολή στο 75’ έδωσε τη νίκη (και μαζί την μισή πρόκριση) στους «μπλε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις