Champions League: Στο μηδέν Μίλαν και Μπαρτσελόνα

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012 23:42
UPD:29/03/2012 08:54

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας στο Καμπ Νου άφησαν Μίλαν και Μπαρτσελόνα.

A- A A+

Στο μεγαλύτερο ματς των προημιτελικών του φετινού Champions League οι ροσονέρι και οι μπλαουγκράνα έμειναν στο μηδέν στο Σαν Σίρο, αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη ρεβάνς.

Παρά το γεγονός, πάντως, πως η μπάλα δεν κατέληξε ούτε μια φορά στα δίχτυα, το παιχνίδι είχε ρυθμό και φάσεις, με τους Καταλανούς να φτάνουν πιο κοντά στο γκολ, αλλά την άμυνα των Ιταλών να αντέχει με αυτοθυσία μέχρι τέλους.

Δυο φορές, μάλιστα, αμυντικοί της Μίλαν πήραν τη... μπουκιά μέσα από το στόμα του Μέσι και της παρέας τους. Στο 77' o Αμπροζίνι έβαλε τελευταία στιγμή την κόντρα σε σουτ του Αργεντινού μέσα από την περιοχή, ενώ στο 88' ο Αμπιάτι με απόκρουση είπε «όχι» στον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα.

Στον άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπάγερν σφράγισε από σήμερα το εισιτήριο για τα προημιτελικά, καθώς η Μαρσέιγ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να σταθεί στο ύψος της και γνώρισε την ήττα μέσα στο Βελοντρόμ με 2-0.

Ο Γκόμεζ άνοξε το σκορ για τους Βαυαρούς λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ενώ στο 69' συνδυάστηκε άψογα με τον Μίλερ για να παραβιάσει για δεύτερη φορά στη βραδιά την εστία του Αντράντε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις