Champions League: «Γνωστοί» οι δύο ημιτελικοί

Τετάρτη, 04 Απριλίου 2012 23:43
UPD:05/04/2012 13:18

A- A A+

Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι-Μπαρτσελόνα συνθέτουν τα ζευγάρια των δύο ημιτελικών της διοργάνωσης. Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 17 και 18 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς στις 24 και 25 του μήνα.

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, από τους Ρονάλντο και Κακά κι άλλα τρία στο δεύτερο μέρος από τους Ρονάλντο, Καγιεχόν και Ντι Μαρία η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 5-2 του ΑΠΟΕΛ και πέρασε άνετα στους «4» του Champions League. Το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε ερωτηματικά για το ποια ομάδα θα προχωρούσε στα ημιτελικά, παρ’ όλα αυτά δεν θα πρέπει να μην αποδοθούν γι' άλλη μια φορά τα εύσημα στο κυπριακό συγκρότημα για την εξαιρετική του πορεία. Ο Μαντούκα στο 66΄ με άψογο πλασέ είχε μειώσει σε 2-1 για τους Κύπριους, ενώ στο 82΄ ο Σολάρι με πέναλτι έκανε το 4-2. Ακολούθησε ένα ακόμη υπέροχο γκολ από τον Ανχελ Ντι Μαρία στο 85΄ με ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Το γκολ - πέναλτι του Λάμπαρντ στο 21΄ και η αποβολή του Μάξι Περέιρα λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου έδειξαν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα στη ρεβάνς του «Στάμφορντ Μπριτζ» (1-0 είχε νικήσει η Τσέλσι στο «Ντα Λους»). Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο πήρε, τελικά με αγχωτικό τρόπο το εισιτήριο για τα ημιτελικά, καθώς η Μπενφίκα ισοφάρισε με τον Χάβι Γκαρθία στο 85΄ και τα τελευταία λεπτά ήταν πραγματικό θρίλερ. Τελικά, οι «μπλε» πέτυχαν και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις με το βολέ του Μεϊρέλες (2-1).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις