Champions League: Τσέλσι... για τελικό

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 23:43

Σοβαρή υποψηφιότητα για να παίξει στον τελικό του Champions League έβαλε η Τσέλσι, η οποία με το γκολ του Ντιντιέρ Ντρογκμπά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, νίκησε 1-0 τη Μπαρτσελόνα στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης.

A- A A+

Η ρεβάνς στο «Καμπ Νου» την ερχόμενη Τρίτη αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, Μπαρτσελόνα, θέλει δύο γκολ για να προκριθεί, με τους Λονδρέζους να κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

Το αποτέλεσμα σαφώς αδικεί την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, η οποία είχε δύο δοκάρια, με τους Σάντσες και Πέρδο (90΄) και απίστευτες ευκαιρίες πριν και μετά το γκολ του Ντρογκμπά για να φύγει νικήτρια από το Στάμφορντ Μπριτζ. Από δύο φορές οι Φάμπρεγας και Σάντσες δεν κατάφεραν να σκοράρουν σχεδόν σε άδεια εστία, ενώ ο Τσεχ στο 86΄ έκανε μεγάλη απόκρουση στη γυριστή κεφαλιά του Πουγιόλ.

Η Τσέλσι υποχρέωσε την Μπαρτσελόνα στην πρώτη εφετινή της ήττα στο Champions League (8 νίκες, 2 ισοπαλίες) και πρώτη μετά από την φάση των «16» της διοργάνωσης της περιόδου 2010/2011 από την Αρσεναλ (2-1) στο «Εμιρέιτς».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις