Ο Τύπος «κατηγορεί» την Τσέλσι για... αντιποδόσφαιρο

Champions League:
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 12:54

A- A A+

Εκτός της έκπληξης που προκάλεσε σε όλους η πρόκριση των Λονδρέζων εις βάρος της Μπαρτσελόνα, στην πλειοψηφία τους τα ρεπορτάζ του ηλεκτρονικού κι έντυπου Τύπου άσκησαν έντονη κριτική στον τρόπο που επέλεξε να αγωνιστεί η Τσέλσι στο "Καμπ Νου".

Για "το αντιποδόσφαιρο που πανηγυρίζει" κάνει λόγο η "Ole" της Αργεντινής, η οποία προβάλλει φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι που δείχνει απαρηγόρητος με τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα. Αναφέρει ακόμη ότι "όλη η ομάδα της Τσέλσι είχε κλειστεί στην άμυνα", ενώ για τον Μέσι υπογραμμίζει πως "είχε πολλή ώρα τη μπάλα στα πόδια του, αλλά τις περισσότερες φορές δεν ήξερε που να την δώσει".

Το κατενάτσιο θυμήθηκε η ιταλική "Gazzetta dello Sport", ενώ δεν παρέλειψε να "κατηγορήσει" το συμπατριώτη, Ρομπέρτο Ντι Ματέο, ότι θυμήθηκε τον αμυντικό τρόπο που οι ομάδες της χώρας έπαιζαν πριν από πολλά χρόνια. Όσον αφορά την "Corriere dello Sport" συμφωνεί και...προχωράει ένα βήμα πιο πέρα λέγοντας ότι "ο προπονητής της Τσέλσι εφηύρε ένα νέο κατενάτσιο."

"Το αντιποδόσφαιρο σταμάτησε την Μπαρτσελόνα" γράφει η "Marca", ενώ η άλλη ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα της ιβηρικής, "As" αναφέρεται στον Μέσι και στην απώλεια του χαμένου πέναλτι από τον Αργεντινό υποστηρίζοντας πως "...ο Μέσι στερεί το όνειρο του τελικού".

Η "Sport" της Καταλονίας, που πρόσκειται στη "Μπάρτσα" προσθέτει: "Το αντιποδόσφαιρο έφτασε στον τελικό."

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις