Στη συσπείρωση των αναποφάσιστων επικεντρώνεται το ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 20:44
UPD:20:56
A- A A+

Στη συσπείρωση των αναποφάσιστων ψηφοφόρων του επικεντρώνεται το ΠΑΣΟΚ όπως συζητήθηκε στη συνεδρίαση της επιτροπής εκλογικού αγώνα του κόμματος υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδει το ΑΠΕ, το ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί την τελευταία προεκλογική εβδομάδα κατά της «χαλαρής» ψήφου καθώς το Κίνημα επισημαίνει ότι «δεν είναι δεδομένο τίποτα για τις 7 Μαΐου».

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα παρουσιαστούν τα νέα τηλεοπτικά πολιτικά μηνύματα του ΠΑΣΟΚ.

Φ. Γεννηματά: Σε τρία χρόνια θα μπορούμε να υπερβούμε το Μνημόνιο

Την πεποίθηση ότι το αργότερο σε τρία χρόνια θα μπορούμε «να υπερβούμε το Μνημόνιο» εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά τονίζοντας ότι «μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία προς τις εκλογές της Κυριακής».

ΠΑΣΟΚ
Φ. Γεννηματά: Σε 3 χρόνια θα μπορούμε να υπερβούμε το Μνημόνιο

Φ. Γεννηματά: Σε 3 χρόνια θα μπορούμε να υπερβούμε το Μνημόνιο

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε ότι από τον Ιούνιο δεν θα υπάρξουν νέοι φόροι ούτε μειώσεις για χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους ή οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων. «Δεσμευόμαστε, εγγυόμαστε να προστατεύσουμε τις θυσίες που έκαναν και κάνουν οι πολίτες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε ότι η συμμετοχή στην κυβέρνηση δεν είναι ούτε προνόμιο ούτε απόλαυση αλλά εθνικό καθήκον. «Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δεδομένο», ανέφερε η κ. Γεννηματά και απηύθυνε κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις, οι οποίες πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, να αποδεχθούν τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή