Ενημέρωση του κυβερνητικού συμβουλίου για τη διοικητική μεταρρύθμιση

Τετάρτη, 02 Μαΐου 2012 17:20
UPD:18:42

Η αξιολόγηση των δομών και υπηρεσιών των υπουργείων και των Νομικών Προσώπων που είναι σε εξέλιξη και η δημιουργία μονάδας συντονισμού του κυβερνητικού έργου απασχόλησε τη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου που συνήλθε το μεσημέρι υπό τον Λ. Παπαδήμο.

A- A A+

Η αξιολόγηση των δομών και υπηρεσιών των υπουργείων και των Νομικών Προσώπων που είναι σε εξέλιξη και η δημιουργία μονάδας συντονισμού του κυβερνητικού έργου απασχόλησαν τη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου που συνήλθε το μεσημέρι υπό τον Λ. Παπαδήμο.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δ. Ρέππας, η βελτίωση της οργάνωσης και της λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης αποτελεί επιτακτική ανάγκη και βάση των λοιπών διαρθρωτικών αλλαγών. Σημείωσε επίσης ότι η ηγεσία του υπουργείου διαθέτει «πλήρεις φακέλους», τους οποίους θα παραδώσει στη νέα κυβέρνηση για τη συνέχιση «αυτού του τόσο σημαντικού έργου».

Διευκρίνισε ειδικότερα ότι τα σενάρια μεταρρύθμισης που θα κατατεθούν από την Ομάδα Αξιολόγησης θα τεθούν υπόψη της Κυβέρνησης που θα προκύψει από τις επικείμενες εκλογές, ώστε να ληφθούν αποφάσεις και να ξεκινήσει η εφαρμογή τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή