Formula 1: Αναβαθμίσεις για τη Ferrari στο Μουτζέλο

Πέμπτη, 03 Μαΐου 2012 13:17

A- A A+

Ως γνωστόν η Scuderia για τον συγκεκριμένο αγώνα ετοιμάζει ένα σημαντικό πακέτο αναβαθμίσεων πάνω στην F2012 προκειμένου να καταφέρει να βρεθεί εντός ανταγωνισμού (ιδίως σε στεγνή πίστα).

Οι τριήμερες δοκιμές στο Μουτζέλο αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Ιταλική ομάδα να δοκιμάσει στην πίστα μερικές από τις βελτιώσεις που εδώ και καιρό σχεδιάζει. Ετσι τις δύο προηγούμενες ημέρες παρουσιάστηκε ένα μέρος αυτών. Αφορούσε περισσότερο τη θέση των εξατμίσεων και μετατροπές στο πίσω μέρος του μονοθέσιου.

Προς το τέλος της χθεσινής, δεύτερης ημέρας των δοκιμών ο Φελίπε Μάσα δοκίμασε μερικές αναβαθμίσεις στο εμπρός μέρος της F2012 και ιδίως το ρύγχος ενώ σήμερα το πρωΐ το μονοθέσιο του Φερνάντο Αλόνσο έφερε διαφορές πάνω στη δομή του πίσω μέρους και πιο ειδικά τη νέα, πιο συμβατική, σε σχέση με πριν, θέση των εξατμίσεων.

Οπως και να έχει η Scuderia αναζητεί τρόπους ώστε η F2012 να είναι σε θέση να συναγωνιστεί τις McLaren, Re Bull και Mercedes και να αποφύγει με οποιοδήποτε τρόπο την περυσινή, άσχημη χρονιά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις