Ευρωλίγκα: Η κοινή συνέντευξη Τύπου

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012 15:59

A- A A+

«Είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένα πολύ όμορφο φάιναλ-4. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αυτό που κάναμε τότε με την Παρτιζάν ήταν θαύμα. Θα χρειαστούμε και τώρα κάποια θαύματα για να φτάσουμε στο στόχο μας. Η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλή ομάδα. Η αποστολή μας είναι δύσκολη αλλά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε», υπογράμμισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Από την πλευρά του, ο επιστήθιος φίλος και κουμπάρος του «Ζοτς», Ντούσαν Ίβκοβιτς, δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή κι έμπειρη ομάδα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και περιμένω έναν δυνατό ημιτελικό. Η Μπαρτσελόνα έχει ατού τη μεγάλη εμπειρία, ενώ εμείς έχουμε πιο πολύ ενέργεια. Περιμένω ένα μεγάλο παιχνίδι κι ελπίζω να μην αγχωθούν οι παίκτες μου».

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γιόνας Καζλάουσκας, δεν πρωτοτύπησε: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Όλες οι ομάδες έχουν έρθει για τον τίτλο. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα μου θα δείξει τον καλύτερό της εαυτό».

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, εκτίμησε ότι «το ματς με τον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός έχει έναν πολύ έμπειρο προπονητή και παίκτες με φυσικά προσόντα, ταλέντο και εμπειρία. Έχουμε σεβασμό για τον αντίπαλο, αλλά έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά».

Η απουσία του αρχηγού των «μπλαουγκράνα», Χουάν Κάρλος Ναβάρο (αντικαταστάθηκε από τον Λόρμπεκ), αποτέλεσε το αντικείμενο ερώτησης προς τον κ. Πασκουάλ, ο οποίος απάντησε ότι ο Ισπανός «μπόμπερ» δεν είναι απολύτως έτοιμος. «Έχει κάποιες ενοχλήσεις και κάνει φυσιοθεραπεία. Έχουμε 24 ώρες μπροστά μας και θα δούμε αν είναι έτοιμος για το ματς της Παρασκευής», ήταν η δικαιολογία του προπονητή του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις