Champions League: Με την τύχη τους τα έβαλαν Χάινκες και παίκτες

Κυριακή, 20 Μαΐου 2012 02:29
UPD:10:09

A- A A+

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες στάθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός των Βαυαρών, Γιουπ Χάινκες: «Δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο, πετύχαμε μόλις ένα γκολ που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετό, έστω κι αν ήρθε προς το τέλος του ματς. Όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες και σε τέτοιο επίπεδο αγώνων, η μπάλα θα σε τιμωρήσει», είπε αρχικά ο Γερμανός προπονητής και συνέχισε: «Σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα είχαμε πολύ καλή απόδοση και είχαμε την κατοχή της μπάλας. Καταφέραμε να σκοράρουμε λίγο πριν το τέλος, αλλά δεν μπορέσαμε να διαφυλάξουμε το προβάδισμα ως τη λήξη. Δυστυχώς η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας, ούτε στην παράταση, αλλά ούτε και στα πέναλτι».

Πέρα για πέρα άδικη θεωρεί την ήττα της Μπάγερν, ο σκόρερ του γκολ της ομάδας του Μονάχου, Τόμας Μίλερ: «Ο νόμος του ποδοσφαίρου επαληθεύτηκε γι' άλλη μια φορά. Το έχουμε δει αρκετές φορές στο παρελθόν να μην κερδίζει η καλύτερη ομάδα. Είναι δύσκολο να περιγράψω πώς αισθανόμαστε και να εξηγήσω τι συνέβη», δήλωσε ο διεθνής μέσος.

«Κάιζερ»: «Τυχερή, αλλά μπράβο στην Τσέλσι»

Τζέντλεμαν, εντός κι εκτός γηπέδων ήταν και παραμένει ο Φραντς Μπεκενμπάουερ. Ο «Κάιζερ», επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, χαρακτήρισε τυχερή την Τσέλσι, αλλά δεν παρέλειψε να της δώσει συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τροπαίου: «Ήμασταν ανώτεροι σε όλο το ματς, αλλά δεν αξιοποιήσαμε την υπεροχή μας. Κατά τη γνώμη μου ο τελικός δεν θα πρέπει να είχε αυτή την κατάληξη. Η τύχη ήταν με το μέρος της Τσέλσι, αλλά πρέπει να της δώσουμε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τίτλου».

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Κρίστιαν Νέρλινγκερ, επισήμανε: «Είναι εφιαλτική η εξέλιξη του αγώνα. Είχαμε την απόλυτη υπεροχή στο ματς, καταφέραμε μετά από τόσο κόπο να προηγηθούμε, αλλά ισοφαριστήκαμε. Κερδίσαμε πέναλτι στην παράταση, αλλά το χάσαμε. Στα πέναλτι αποκτήσαμε προβάδισμα από την αρχή, αλλά χάσαμε τα δύο τελευταία σουτ. Ο τρόπος που εξελίχτηκε το ματς είναι απογοητευτικός για μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις