Ράλι Ακρόπολις: Ο Λάτβαλα για την ειδική Κλένια - Μυκήνες 2

Σάββατο, 26 Μαΐου 2012 15:22
UPD:18:57

A- A A+

Ο Γάλλος οδηγός της Citroen δείχνει να αντέχει την πίεση του Φινλανδού, ο οποίος στο πρώτο πέρασμα από τις ειδικές Γυμνό και Κεφαλάρι, έκανε ένα τρομερό comeback μειώνοντας την χρονική τους απόσταση στο ένα δευτερόλεπτο.

Ο Λόεμπ με τη σειρά απάντησε με νίκη στη Ζήρια 1, την τελευταία ειδική πριν το 30λεπτο σέρβις στο Λουτράκι, ανεβάζοντας τη διαφορά τους. Τώρα όλοι αναμένουν την κίνηση του Φινλανδού στο δεύτερο πέρασμα από την ειδική «Κλένια-Μυκήνες». Ο ίδιος πριν την έναρξη της ειδικής αποκαλύπτει στο naftemporiki.gr την γνώμη του για αυτή. Θεωρεί ότι είναι πολύ δύσκολη καθώς έχει πολλά «σαμαράκια», σημεία τα οποία αν ο οδηγός είναι απρόσεκτος μπορούν να αποβούν μοιραία.

Ε: Φοβάστε τις επόμενες τέσσερις ειδικές, όπως π..χ. η «Κλένια -Μυκήνες 2», διότι στο πρώτο πέρασμα ήταν πολύ σκληρή;

Α: Ναι λιγάκι. Εχετε απόλυτο δίκιο. Εχει αυτό που εγώ λέω κύματα, ο δρόμος κάνει κάτι σαν κύματα και στη συνέχεια έχει πολλές άσχημες πέτρες στην ευρύτερη περιοχή, επομένως χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός. Θα πρέπει να μπεις νωρίτερα χωρίς τα φρένα, γιατί αν φρενάρεις, η ανάρτηση θα πέσει, θα χτυπήσεις αυτά τα κύματα και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο διότι θα καταστρέψεις το αυτοκίνητο. Σε αυτά τα σημεία χρειάζεται να πας με το μαλακό αλλά στη συνέχεια όταν περάσεις από αυτά πρέπει να πας πολύ γρήγορα.

Ε: Στην προηγούμενη ειδική στη Ζήρια, είπατε ότι χτυπήσατε το αυτοκίνητο. Εχετε κάποιο πρόβλημα;

Α: Προς το παρόν όλα είναι καλά με το αυτοκίνητο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΦΟΥΣΙΑΝΗ - [email protected]

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις