Ράλι Ακρόπολις: Κλατάρισμα για Λεμπ χωρίς να ανησυχεί

Κυριακή, 27 Μαΐου 2012 13:07
UPD:16:29

A- A A+

Η ατυχία ωστόσο του χτύπησε και τη δική του πόρτα καθώς είχε κλατάρισμα περίπου στο τρίτο χιλιόμετρο της ειδικής στο πίσω αριστερό ελαστικό και σταμάτησε για να το αλλάξει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει χρόνο και να τερματίσει 13ος στην ειδική. Ακόμη κι έτσι όμως ο Γάλλος δεν φαίνεται να χάνει την πρώτη θέση στον αγώνα.

Ταχύτερος και εδώ ήταν ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα, ο οποίος στοχεύει για την Power Stage ενώ παράλληλα δηλώνει απογοητευμένος που δεν μπορεί να παλέψει για τη νίκη. 4,8 δευτ. πίσω του τερμάτισε ο Μαντς Οστμπεργκ, απαλλαγμένος από το άγχος και τα προβλήματα. Ο οδηγός της Adapta το μόνο που μπορεί να κάνει να είναι να διασκεδάσει τη συνέχεια του αγώνα.

Μόλις 0,9 δευτ. πιο αργός από τον Οστμπεργκ ήταν ο Οτ Τανάκ ενώ τον τέταρτο χρόνο στην ειδική πέτυχε ο Τιερί Νουβίλ.

Το μόνο που ενδιαφέρει τον Μίκο Χίρβονεν που θα τερματίσει εκτός απροόπτου δεύτερος, είναι η Power Stage και οι οποίοι πολύτιμοι βαθμοί μπορεί να αποκομίσει από εκεί. Για αυτόν άλλωστε τον λόγο συνεχίζει τον αγώνα προφυλάσσοντας τα ελαστικά. Στο δεύτερο πέρασμα από την ΕΔ Αγιοι Θεόδωροι ήταν πέμπτος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα πληρώματα προσέχουν ιδιαίτερα τα ελαστικά τους με κύριο γνώμονα να πάνε καλά στην Power Stage.

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΦΟΥΣΙΑΝΗ - [email protected]

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις