Χάντμπολ: Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Διομήδης

Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012 19:28

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας κρατάει μια μπάλα ως δώρο από τους παίκτες και τους παράγοντες της ομάδας χάντμπολ, Διομήδης Άργους, κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο με αφορμή την κατάκτηση του Challenge Cup.

A- A A+

Η αποστολή των Κυπελλούχων Ευρώπης βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, συνοδευόμενη από παράγοντες της Ομοσπονδίας του χάντμπολ, αλλά και πολιτικούς και δημοτικούς φορείς του τόπου.

Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής, παρουσίασε στον κ. Παπούλια τους εκπροσώπους της ΟΧΕ, ενώ στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε και ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος. Ο τελευταίος, μάλιστα, προσέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα κάδρο με τη φανέλα του Διομήδη, μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών, καθώς και το λάβαρο του σωματείου. Στη συνέχεια ο μάνατζερ του Διομήδη, Ανδρέας Μούκιος, σύστησε στον κ. Παπούλια όλα τα μέλη της ομάδας, παίκτες και τεχνικό τιμ.

«Επαρχία, αλλά μεγάλη δύναμη», είπε ο Κάρολος Παπούλιας απευθυνόμενος προς τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης και συνέχισε λέγοντας: «Έξω λένε ότι η Ελλάδα έχει σκύψει, αλλά με το δικό σας παράδειγμα έχετε αποδείξει το αντίθετο».

Ο αρχηγός των «λύκων», Γιώργος Ζαραβίνας, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι μεγάλη τιμή για το Διομήδη και για όλο το ελληνικό χάντμπολ η συγκεκριμένη ημέρα, ενώ πέρασε στην…επόμενη μέρα τονίζοντας πως «μπροστά μας, έχουμε μια μεγάλη πρόκληση για ην εθνική, τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις