Αθλητικά
Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012 19:28

Χάντμπολ: Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Διομήδης

Τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Διομήδη Άργους συνεχάρη σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Η αποστολή των Κυπελλούχων Ευρώπης βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, συνοδευόμενη από παράγοντες της Ομοσπονδίας του χάντμπολ, αλλά και πολιτικούς και δημοτικούς φορείς του τόπου.

Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής, παρουσίασε στον κ. Παπούλια τους εκπροσώπους της ΟΧΕ, ενώ στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε και ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος. Ο τελευταίος, μάλιστα, προσέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα κάδρο με τη φανέλα του Διομήδη, μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών, καθώς και το λάβαρο του σωματείου. Στη συνέχεια ο μάνατζερ του Διομήδη, Ανδρέας Μούκιος, σύστησε στον κ. Παπούλια όλα τα μέλη της ομάδας, παίκτες και τεχνικό τιμ.

«Επαρχία, αλλά μεγάλη δύναμη», είπε ο Κάρολος Παπούλιας απευθυνόμενος προς τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης και συνέχισε λέγοντας: «Έξω λένε ότι η Ελλάδα έχει σκύψει, αλλά με το δικό σας παράδειγμα έχετε αποδείξει το αντίθετο».

Ο αρχηγός των «λύκων», Γιώργος Ζαραβίνας, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι μεγάλη τιμή για το Διομήδη και για όλο το ελληνικό χάντμπολ η συγκεκριμένη ημέρα, ενώ πέρασε στην…επόμενη μέρα τονίζοντας πως «μπροστά μας, έχουμε μια μεγάλη πρόκληση για ην εθνική, τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».