Formula 1: Αναβαθμίστηκε ο Γουλφ στη Williams

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012 13:45

A- A A+

Ο Γουλφ ήταν ήδη μέτοχος της Williams από το 2009 και η παρουσία του ενισχύθηκε αρχικά με την αποχώρηση του Ανταμ Παρ από τη θέση του διευθύνοντας συμβούλου νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Μετά από αξιολόγηση της δουλειάς του Γουλφ αποφασίστηκε ότι θα πρέπει να αναβαθμιστεί ο ρόλος του και ότι πλέον θα βοηθά άμεσα τον Φρανκ Γουΐλιαμς στη φετινή προσπάθεια της Williams στο πρωτάθλημα.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να βοηθώ και να βρίσκομαι δίπλα στον Φρανκ Γουΐλιαμς στο ρόλο του ως επικεφαλής της Williams. Είμαι μέτοχος στην εταιρεία από το 2009 και πραγματικά ανυπομονώ να αυξήσω περισσότερο τις ευθύνες μου. Ξέρω ότι μαζί θα εργαστούμε ακούραστα για να κάνουμε την εταιρεία και την ομάδα τόσο πετυχημένη όσο μπορεί να γίνει», δήλωσε ο Τότο Γουλφ.

Ο Φρανκ Γουΐλιαμς υποστήριξε ότι η επιφόρτιση νέων ευθυνών στον Γουλφ θα είναι ένα μπόνους στην προσπάθεια διασφάλισης του μέλλοντος της ομάδας.

«Ο νέος ρόλος του Τότο, να δουλεύει δηλαδή πολύ κοντά σε εμένα, αφορά την επιθυμία της Williams για επιτυχημένη λειτουργία της εταιρείας. Ανυπομονώ για τη νέα μας συνεργασία και έχω την απόλυτη πεποίθηση ότι αυτή (σ.σ. η συνεργασία) θα βοηθήσει τη Williams να αποκτήσει περισσότερη δύναμη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις