Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2002 07:01
A- A A+

Παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο, αλλά ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νότια τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά και βόρεια από 17 έως 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 31 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη στη Βόρεια Ελλάδα θα υπάρχουν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για εκδήλωση μεμονομένων καταιγίδων στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροι και τοπικά στα νότια πελάγη πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα είναι σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια προβλέπεται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή