Βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό στη Σλοβενία

Europa League
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012 23:58
UPD:21/09/2012 00:26

Χειρότερο ξεκίνημα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ δεν θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός.

A- A A+

Επιβεβαιώνοντας ότι διέρχονται περίοδο αγωνιστικής κρίσης, οι «πράσινοι ηττήθηκαν στη Σλοβενία με 3-0 (25΄ Μπέριτς, 62΄ Ιμπραΐμι, 88΄ πεν. Ταβάρες) από τη Μάριμπορ στην πρεμιέρα του 10ου ομίλου και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα γι΄ αυτούς με το «καλημέρα». Σαν να μην έφτανε η ήττα, στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός έχασε και τον Σπυρόπουλο, ο οποίος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

Χωρίς ρυθμό και σαφές αγωνιστικό πλάνο και με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να δείχνουν σε κακή κατάσταση, ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να ελπίζει ότι θα πάρει κάτι περισσότερο από τον αγώνα. Δύο καλές στιγμές με ισάριθμα σουτ του Κατσουράνη στο 12΄ και το 16΄ ήταν όλη η επιθετική παρουσία των «πράσινων» στο πρώτο ημίχρονο, που με μοναδικό φορ τον Χριστοδουλόπουλο δεν απειλούσαν, πολύ απλά γιατί δεν έμπαιναν στην αντίπαλη περιοχή.

Η αρχή της «κατηφόρας» ξεκίνησε στο 25ο λεπτό, όταν από λάθος του Βελάσκες ο Μπέριτς έστειλε με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη. Στο ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου (53΄) οι γηπεδούχοι έχασαν σπάνια ευκαιρία για να διπλασιάσουν, όταν σε αντεπίθεση με αριθμητικό πλεονέκτημα η μπάλα έφτασε στον Μπέριτς, τον οποίο νίκησε στο τετ-α-τετ ο Καρνέζης. Στο 55΄ ο Χριστοδουλόπουλος δεν κατόρθωσε να «κρεμάσει» τον Χαντάνοβιτς και στο 62΄ ουσιαστικά ο αγώνας τελείωσε: από λάθος του Κουίνσι στη μεσαία γραμμή οι παίκτες της Μάριμπορ έφτασαν στην αντίπαλη περιοχή και ο Ιμπραΐμι με ωραίο τεχνικό σουτ άφησε «όρθιο» τον Καρνέζη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με πέναλτι ο Ταβάρες στο 88ο λεπτό, σε μια αυστηρή πάντως απόφαση του Ιρλανδού Κέλι, που είδε παράβαση σε κανονικό τζαρτζάρισμα του Σισόκο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις