Formula 1: Νέα ερωτηματικά για το Νιού Τζέρσεϊ

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 19:24

A- A A+

Οι αμφιβολίες δημιουργήθηκαν μετά την αποκάλυψη του Μπέρνι Εκλεστοουν ότι δεν υπάρχει συμβόλαιο εν ισχύ με τους διαχειριστές της πίστας.

Ο συγκεκριμένος αγώνας συμπεριλήφθηκε κανονικά στο προσχέδιο του προγράμματος της Formula 1 για το 2013, μετά και τη δημοσιοποίησή του πριν μερικές ημέρες. Υπήρχε βέβαια η υποσημείωση ότι βρίσκεται υπό επιβεβαίωση και επρόκειτο να τεθεί προς συζήτηση στη συνεδρίαση του Παγκόμιου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που θα συγκληθεί την προσεχή Παρασκευή (28 Σεπτεμβρίου) στο Παρίσι.

Ο Εκλεστοουν ωστόσο αποκάλυψε στην εφημερίδα Guardian ότι οι διοργανωτές δεν έχουν συμμορφωθεί με τους όρους και τις συνθήκες του συμβολαίου και ότι πλέον δεν υπάρχει συμβόλαιο.

Παράλληλα, άφησε μία ελπίδα μέχρι την Παρασκευή λέγοντας: «Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Εχουμε το παγκόσμιο Συμβούλιο που αναμένεται να γίνει. Πιστεύω ότι εάν κάποιος τους στηρίξει, τότε θα μπορούσε να γίνει το 2013, διότι έχουν κάνει πολύ δουλειά με την πίστα».

Η αλήθεια είναι ότι οι εργασίες έχουν προχωρήσει αρκετά ιδίως σε ό,τι αφορά στην κατασκευή των χώρων των πιτς και paddock.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το προσχέδιο του προγράμματος ο συγκεκριμένος αγώνας θα αποτελεί τον όγδοο γύρο του επόμενου παγκοσμίου πρωταθλήματος και θα διεξαχθεί στις 16 Ιουνίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις