Γερμανία: Ασταμάτητη η Μπάγερν, πέρασε και από τη Βρέμη

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012 18:30
A- A A+

Έξι στα έξι για τη Μπάγερν Μονάχου στο πρωτάθλημα. Για 81΄ λεπτά η Βέρντερ Βρέμης, αν και αγωνιζόταν στην έδρα της, κατάφερε να διατηρεί ανέπαφη την εστία της, αλλά εννέα λεπτά πριν τη λήξη ο Λουίς Γκουστάβο έδωσε το προβάδισμα στους Βαυαρούς. Στο 83΄ ο Μάντζουκιτς έδωσε την «χαριστική βολή» στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν βασικός και στα 90 λεπτά για τους γηπεδούχους, ενώ παρατηρήθηκε και με κίτρινη κάρτα.

Μέσα σε 12 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο (50΄,62΄) ο Σαμ πέτυχε δύο γκολ για τις «ασπιρίνες» και χάρισε στη Μπάγερ Λεβερκούζεν τη νίκη με 2-0 επί της Γκρόιτερ Φιρτ. Ο Θανάσης Πέτσος ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα των φιλοξενούμενων, αλλά στο 19΄ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Ασέμι.

Στα μέσα της εβδομάδας (εμβόλιμη αγωνιστική) η Στουτγκάρδη διασύρθηκε στην έδρα της από την Χοφενχάιμ (0-3), ωστόσο, σήμερα κατάφερε να «αποδράσει» με εκτός έδρας νίκη (πρώτη στο πρωτάθλημα) επί της Νυρεμβέργης με 2-0. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Ιμπίσεβιτς, ο οποίος σκόραρε στο πρώτο λεπτό, ενώ στο 75΄ έκανε την ασίστ στον Χάρνικ, ο οποίος «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του.

Η ουραγός Αουγκσμπουργκ έκανε την έκπληξη και απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από την Χοφενχάιμ, η οποία προερχόταν από το μεγάλο «διπλό» επί της Στουτγκάρδης.

Με το γκολ του Ρούντνεφς στο 24΄ το Αμβούργο επικράτησε 1-0 του Ανόβερου και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις