Παναθηναϊκός: Οι διαφωνίες του Φερέιρα για την ισοπαλία με Τότεναμ

Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 20:12
UPD:20:12

Σε αντίθεση με την πλειονότητα του ελληνικού Τύπου, αλλά και της κοινής γνώμης, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, θεωρεί ότι η ισοπαλία με την Τότεναμ δεν είναι επιτυχία για τον Παναθηναϊκό!

A- A A+

Με δηλώσεις που έκανε στο κανάλι του Novasports ο Πορτογάλος προπονητής επισήμανε πως το ζητούμενο για την ομάδα του ήταν να πάρει τη νίκη. Είπε χαρακτηριστικά: «Μακάρι να είχαμε νικήσει ώστε σήμερα να ήμασταν πολύ χαρούμενοι, κάτι δεν νιώθουμε εδώ και αρκετό καιρό. Δεν ξέρω αν δεν σκόραρε ο Τοτσέ, πως θα μιλούσαμε σήμερα. Δεν ξέρω εάν θα υπήρχε η ίδια ατμόσφαιρα. Οι δικές μου απόψεις για το ποδόσφαιρο, μπορεί να είναι διαφορετικές από τις αντίστοιχες άλλων ανθρώπων. Για το λόγο αυτό λέω ότι η χθεσινή ισοπαλία δεν είναι ένα αποτέλεσμα καλό και θα πω ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας μου: έχω συνηθίσει να κερδίζω ομάδες το ίδιο ισχυρές ή ακόμα και ισχυρότερες από την Τότεναμ. Επίσης, ο Παναθηναϊκός παλιότερα κέρδιζε και συνήθιζε να κερδίζει ομάδες ισχυρότερες από την Τότεναμ και πλέον και για μένα και για τους παίκτες η πραγματικότητα είναι διαφορετική, δεν είναι αυτή που ήταν στο παρελθόν».

Αναφερόμενος στο νεαρό Κώστα Τριανταφυλλόπουλο τόνισε: «Η ομάδα κέρδισε έναν ακόμα παίκτη. Ελπίζω όμως να μην αρχίσουν να γράφουν αύριο οι εφημερίδες ότι θα πάει στη Γιουβέντους, θα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα πάει στην Μπαρτσελόνα. Ο Κώστας πράγματι είναι ένας νέος παίκτης με ποιότητα, είναι μαχητής και έχει όλα τα εχέγγυα για να μπορέσει να εξελιχθεί σε έναν καλό, σε έναν μεγάλο παίκτη.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις